Inschrijven

Inschrijven voor de Avond Vierdaagse Rheden is op verschillende manieren mogelijk. Zowel via voorinschrijving als inschrijven op de eerste wandeldag. Als u u inschrijft via de voorinschrijving krijgt u korting op de inschrijfkosten.

 

Voorinschrijving

Voorinschrijven kan op een aantal adressen. Voorinschrijving sluit op 7 mei 2017.

De kosten voor deelname aan de Avond Vierdaagse Rheden bedragen bij voorinschrijving € 5,00. Als bewijs voor het volbrengen van de Avond Vierdaagse Rheden ontvangt u een herinnering. Mocht u daar geen interesse hebben, dan kan dat ook. De kosten voor deelname aan de Avond Vierdaagse Rheden bedragen dan bij voorinschrijving € 3,00. 

  • Hubo Groenestraat 63a Rheden
  • Pinksterbloemstraat 32 Rheden
  • Scheuterstraat 5, Rheden
  • Via het online inschijfformulier die hier is te vinden.

 

Inschrijving

Mocht u niet in staat zijn om u via een van de voorinschrijvingen aan te melden is het ook mogelijk om u in te schrijven op de eerste wandeldag aan het inschrijfburo bij het vertrekpunt. 
De kosten voor deelname aan de Avond Vierdaagse Rheden bedragen dan € 6,00 of € 4,00 als u geen herinnering wilt.
Het vertrekpunt is het terrein van SportCombinatie Rheden welke is te vinden op de IJsselsingel 91. Inschrijven kan tot 19:30 uur.

 

Betaling

U kunt, wanneer u gebruik maakt van ons online inschrijfformulier, de betaling overmaken op NL 15 INGB 0006454906 ter attentie van "Stichting A4D - Rheden". 
Vermeld daarbij uw naam, en inschrijfdatum (de datum van de inschrijving).